onsdag 30 oktober 2013

Välkommen hem Petr Kalus

Ja, nu är det officiellt, Tjeckien Petr Kalus är tillbaka i Djurgården. Är man förvånad, nej. Va det väntat, ja. Att det skulle bli en förstärkning visste man, att Kalus inte skulle kunna ansluta förens i Oktober pga sitt artistkontrakt visste man me, och eftersom det inte blivit någon ny spelare innan oktober så var saken klar. Kalus kommer att spela i Djurgården.

Kalus kan vara den injektionen Djurgården behöver. Saknaden av det fysiska spelet är precis vad Kalus kommer tillföra. Lagets motståndare kommer ha något att frukta när dom möter Stockholmslaget så jag säger bara, se upp bönder.

Men det finns en viss risk. I förlust matchen idag borta mot Oskarshamn så var det utvisningarna som fällde Djurgården. Onödiga utvisningar som laget dragits med under hela säsongen. Onödiga utvisningar var lite av det negativa hos Petr Kalus förra säsongen. Petr spelstil och Tjeckiens heta temperament gjorde att det blev några onödiga tvåor i utvisningsbåset.

Men laget behöver energi och energi i massor är precis vad Kalus tillför samt att han är en publikfavorit bland Djurgårdsfansen. Kalus anlände till Arlanda i eftermiddags och ska kunna vara spelklar till fredagens match hemma på hovet mot Västerås. Vilken grym fredag det blir, först hyllningen av Fimpen sen Kalus på isen, kan inte bli bättre.

Så välkommen hem Petr Kalus.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar