tisdag 13 augusti 2013

Härlig säsongsstart för DIF hockey!

En bra mitt period säkrade vinst för Djurgårdenhockey i säsongens första match. Efter en mållös första period och att Tappara tagit ledningen med 1-0 i början av andra kunde Djurgåden efter en snabb kvittering gå till ledning efter andra perioden med 1-3. Det var ett effektivt Djurgården som i andra perioden tog vara på sina chanser samt visade upp ett lugn i backspelet. Steve Saviano fick utgå efter ett skott på foten med fraktur på stortån som följd. Härligt och se David Printz tillbaka i Djurgårdströjan och han bjöd på en riktig härlig open ice tackling precis så som vi är vana att se honom, mumma. I sista perioden kunde Tappara reducera efter slarv från backlinjen och Djurgården var för en stund pressade och hade svårt att få ordning på spelet. Skönt och se att Adam Reideborn spelade stabilt i målet vilket lovar gott för fortsättningen. Målskyttar ikväll för Djurgården blev Hank, Kruger samt Guter och Djurcården håller undan och vinner borta mot Tappara med 3-2. På Torsdag är det dags igen, då hemma på Hovet och även denna gång är motståndet Finskt i form av TPS. Hoppas på stor hemma publik och fortsatt positiv vinnar trend. Grattis DIF.