lördag 10 augusti 2013

DIFhockey söker personal till matcherna på HovetVill du vara en del av Djurgården Hockey och hjälpa till på hemmamatcherna? Arbetet är ideellt och det vi erbjuder är erfarenhet och en trevlig gemenskap samt biljettpotter.
Områden där vi söker folk:
Kameraman
- varje match filmar vi intervjuer i våra två olika studior samt publikbilder och utdelningar på läktaren. Du pluggar kanske på en mediaskola och vill få praktisk erfarenhet från arbetslivet.

Pressvärd
- hjälper pressen i pressrummet och ser till att de får den service de behöver på matcherna. Håller i en enklare presskonferens efter matchen. Passar dig som vill få ett bra kontaktnät inför exempelvis en journalistkarriär.

Järnkanin
- vi söker dig som vågar bjuda på dig själv, älskar att dansa och vill bli en del av ett fantastiskt och engagerat team. Dina främsta arbetsuppgifter är att gå ”all in” i rollen som vår älskade och välkända Järnkanin som är mycket uppskattad av vår yngre (och äldre) publik. En perfekt erfarenhet för dig som går på dansskola, teaterskola eller liknande.

Är du intresserad av att arbeta som något av detta på våra hemmamatcher? Eller vill du bara veta mer om vad det innebär? Då är du välkommen att kontakta Malin Jonasson på malin.jonasson@difhockey.se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar