onsdag 3 oktober 2012

Gameday: DIF vs Karlskoga


Känns skönt att vara Djurgårdare idag. Múrray på isen och Landeskog på väg hem och ansluter till Djurgården på Fredag. Tyvärr ingen Murray effekt i biljettförsäljningen till Hovet idag där man sålt runt 5000 biljetter, ungefär samma siffra som de hemmamatcher som varit.

Dagens motståndare har Djurgården mött tidigare, närmare bestämt i kvalet förra säsongen då vi förlorade på bortaplan i Karlskoga, men idag är det nya föruttsättningar. inför dagens match så ligger Karlskoga sexa i tabellen med 12 poäng medans vi hittar Djurgården på en åttonde plats på 10 poäng. Djurgården som endast tagit en borta seger, den mot Malmö i fredags samt att man har tappat en 3 poängare på hemma is mot Oskarshamn. Senast mot Västerås blev laget nollat då Västerås vann med 3-0 coh där Djurgården sköt 44 skott på mål utan att få utdelning. Ska man vinna idag behövs det skärpa i avsluten och effektivitetn i framför allt Power play måste höjas rejält.

Karlskoga är kända för att spela bufflig hockey och gör allt för att reta upp sina motståndare, men då har de aldrig mött Murray. Jag tror dom ska akta sig för att köra sitt spel mot just Murray, för det kan komma att göra ont. Murray går ut i första backpar idag tillsammans med Lidström, Lidström som kommer förra säsongen just från Karlskoga och är laddad till tusen för att ta sig ann sinna forna lagkamrater.

Missa inte Douglas Murrays enrè på Hovet ikväll, det finns biljetter kvar så vi syns på hovet.

Djurgårdenslaguppställning mot Karlskoga

Målvakter
37. Chet Pickard
(39. Adam Reideborn)

Förstafemman
46. Pontus Åberg - 9. Kristofer Ottosson - 66. Marcus Sörensen
3. Douglas Murray - 51. David Lidström

Andrafemman
23. Fredrik Bremberg - 83. Dustin Johner - 10. Alexander Wennberg
36. Philip Holm - 56. Erik Gustafsson

Tredjefemman
26. Tim Eriksson - 20. Christian Eklund - 17. Henrik Eriksson
4. Elias Granath - 33. Timmy Pettersson

Fjärdekedja
61. Markus Ljungh - 18. Michael Holmqvist - 19. Jimmie Ölvestad

Extraspelare
28. Kim Lennhammer
44. Fredric Weigel

Spelar ej
7. Nils Andersson
8. Linus Arnesson
21. Ludwig Blomstrand
41. Alexander Falk



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar