söndag 14 oktober 2012

Cehlin matchhjälte i AHL

Natten mot Lördag var det premiär för AHL, en av matchhjältarna var förra Djurgårdaren Patrick Cehlin.

Cehlin spelar nu under NHL lock outen i AHL klubben Milkwaukee Admirals och i säsongens förta match så slog man Grand Rapids med 3-1 i match som hade sju svenska på isen. Cehlin blev två målsskytt där båda målen kom i tredje perioden. Bortalagets mål gjordes även det av en svensk, Joakim Andersson med assist från Gustav Nyquist.

Även två andra unga Djurgårdare var i farten i AHL premiären. Fredrik Claesson och Mika Zinbanejad fanns på isen när deras Binghamton Senators slog Wilkes-Barre/Scranton Penguins med 2-1 efter att ha vänt 0-1 till 2-1 i tredje perioden. Claesson krönte sin preimiär på sitt egna lilla sätt genom att ge sig in i slagsmål mot motståndarnas spelare Adam Payerl.