torsdag 5 juli 2012

Hockey News och lite mer Ottossson

Tim Sandberg klar för Örebro. Målvaktstalangen Tim Sandberg har skrivit på för Örebro. Den unga påläggs kalven som förra säsongen fick en tuff säsong som andra målvakt i Djurgården bakom Wesslau. Det blev inte alls så mycket matchtid som han hoppats på, speciellt inte då Wesslau var Djurgårdens bästa spelare match efter match. I Örebro blir han målvaktspar med en annan Djurgårdare, nämligen Stefan Riderwall. Vi önskar Tim lycka till.

**********

Ottosson är Djurgården. Ja ska man tro Djurgårdsfansen så är det så. När det blev klart att Ottosson inte fick en plats i laget pga av budgetskäl så gick alla Djurgårds medlemmar en riktig skallgång för att samla in pengar för att bidra till Ottossons lön. Till dagens datum så har insamlingen givit 275.000 kr, inte illa. Då har man verkligen en stor plats i allas Djurgårdshjärtan.

**********

NHL spelare tar inte semester. Spelarna i Djurgårdenhockey har semester. Men i gångarna på hovet och på fyslabbet så tränas det för fullt ändå. Grabbarna Hörnqvist och Kronwall är kvar och kör för fullt, ingen rast och inge ro. Lektion i hur det är att spela i NHL. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar