onsdag 30 november 2011

DIF-Modo

I går var det Hovet. Vi börja med lite hockey käk, pytt i panna, innan matchen mellan DIF-Modo. Man hade höga förväntningar efter vinsten i Söndags. Vilken kalldusch det blev för oss djurgårdare, på 45 sekunder gjorde Modo två mål och efter första perioden stog det 0-3 till Modo, på 6 skott gjorde Modo 3 mål....inte bra. DIF dom gjorde tvärtom 10 skott på mål inte ett mål och det fanns chanser med bla två frilägen. Det blev inte bättre i andra där Modo i en snabb spelvädning gjorde 4-0, va händer. Men DIF gav inte upp man kämpar sig tillbaka i matchen och vem annars om inte Jimmie Ölvestad reducerar till 1-4 med ett riktigt vilje mål. I sista perioden kommer DIF ikapp til 3-4 när man efter 11 minuters spel får chansen att spela power play, man bränner det och där förlorar man matchen. Modo kan sen göra 3-5 i öppen kasse. Tungt! Borta match på torsdag mot HV, kom igen DIF kämpa.