söndag 13 november 2011

Boo 98 - Nyköping

Det börja inge bra, efter 18 sekunder så tog gästerna ledningen med 0-1. Vi var inte med i början av matchen Nyköping spelar bra, enkelt och tungt. Men vi jobbar in oss i matchen. Nyköping leder med hela 4-1 när vi äntligen börjar spela det spel vi vill ha, snabbt och låta pucken göra jobbet. Vi kommer igen 2-4 till gästerna när vi får en straff. Spännande värre men tyvärr så missar man i den sista dragningen och det känns tungt. Med mindre än en minut kvar av matchen tar vi ut målvkaten och gör 3-4. Dom sista fyrtion sekunderna trycker vi på rejält mot Nyköpings kassen, men Nyköping lyckas hålla unden. Nyköping var vassare än oss men skulle vi spelat som vi gjorde från halva sista perioden och framåt så skulle resultatet nog varit annorlunda. Nu laddar vi om nästa vecka är det nya matcher, bara spotta i nävarna och ta nya tag.