onsdag 19 oktober 2011

Borta Match

Nina och Fille skulle till Globen och kolla på Glada Hudik. DIF spelar borta match mot Linköping, så vad passar bättre då än att avnjuta middagen på Olearys och slå två flugor på en smäll, hockey och middag. Jag, Tindra och Isak avnjuter kvällens middag med den bästa underhållning man kan få ;).
Matchen vinner DIF på straffar, där det verkligen slår mig att vi har inga målgörare i svensk hockey. Sju straff omgångar utan ett enda mål. Ok visst var det två giganter till målvakter men skärpan i avsluten på straffarna är under all kritik. Detta gäller båda lagen. Det fattas en vilja, känndes nästan som att spelarna tyckte det var jobbigt att lägga straffarna. Hallå....viljan ska driva spelet, viljan att vinna, viljan att göra mål, viljan att våga vara bäst. Skönt att DIF åker hem med två poäng, på lördag är det hemma match mot Luleå.


Middag med mina älsklingar samt hockey, hur bra kan det inte va....

Måste bara visa denna faktura från Polisen. Efter den senaste veckan skriverier om att polisen ska ta hutlöst med betalt för att övervaka våra derbyn kan man bara undra vart vi är på väg. Detta drabbar bara oss hockey älskare till publik som kommer få betala detta genom höjda biljett priser. Att gå på live idrott kommer bli en klass fråga då priset för en biljett kommer bli så höga så alla kommer inte ha möjligheten att gå. Man kanske ska börja fakturera alla fartdårar man griper efter biljakter m.m för bensinen i polisbilarna me! Kolla in denna faktura, kolla punkten munkar...hallå va är detta?
O.B.S fakturan är på skoj, men det kanske så här det kommer se ut........


Poliser gillar munckar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar