söndag 9 oktober 2011

STL final

Idag var grabbarna iväg till Skå för att spela final i STL. Motståndet i finalmatchen stog Rimbo för.  Det blev en dramatisk match, där Boo tog ledningen med 2-0. Rimbo kämpa ikapp och tog ledningen med 3-2. Med två snabba mål kom vi ikapp och fyra minuter kvar av matchen stog det 4-3 till Boo. Med en minut kvar av matchen kvitterar Rimbo och matchen går till förlängning. Den blir tät och jämn, när det är 45 sekunder kvar av förlängningen och vi är på väg mot straffar skickar Rimbo iväg en fladder puck som oturligt stutsar via benskyddet på vår målvakt in i mål. Det blev en silvermedalj idag och killarna gjorde en bra match. Jag vill också gratta vår andra halva av Boo Hockey 98 som var i Hofors och spela cup, där man vann finalen mot Vita hästen på straffar. Grattis. Så helgen sluta med ett guld och ett silver, en bra hockey helg.