onsdag 19 juni 2013

Endast 1 plats kvar i DIFhockey!

 


Nu är truppen i DIFhockey för säsongen 13/14 i stort sätt komplett. För när det idag blev klart att Amerikanaren Steve Saviano 31 år spelar i DIF tröjan kommande säsong återstår det bara en ledig plats, en plats som är vikt för en viss Jimmie Ölvestad.

Saviano som är en meriterad forward som producerat på hög nivå och är en riktig sniper, kommer närmast från spel i Växjö. En klubb där han varit radarpar ihop med en viss Johner som han nu gladeligen återförenas med. De två är även goda vänner privat och att återföra dessa herrar igen kan vara ett riktigt vinstdrag av Challe.

Som truppen ser ut nu och att den eventuellt fylls på med en motiverad Ölvestad gör att DIFhockey har ett av Hockeyallsvenskan vassaste anfall. Topp 2 i mitt tycke. Ett skridskor och spel skickligt anfall som kommer göra livet surt för deras motståndare. Ett anfall som kommer vara svårt att läsa för motståndarna då det kommer finnas en hel armada av individuellt skickliga spelare med mycket spelrikedom och finess.

Jag hoppas nu bara att backlinjen kan hålla samma klass som anfallet. En backlinje som varit DIFhockeys svaga länk dom senaste två säsongerna samt mycket av anledningarna att man åkte ur Elitserien samt inte nådde kval förra säsongen. Håller backlinjen så tror jag att nästa säsong i Hockeyallsvenskan kan blir riktigt härlig och underhållande ur Djurgårdsögon sett. Och det härliga är att det inte är så långt kvar, i Augusti drar det igång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar