fredag 28 juni 2013

Aktuell spelartrupp DIFhockey


Igår kom beskedet, Jimmie Ölvestad slutar med hockey på elitnivå och därmed så får vi inte se han på isen för Djurgården nästa säsong. Ett väntat beslut med ack så tråkigt. 
Sista man in i truppen innan sommarledigheten var Amerikanaren Steve Saviano som närmast kommer från Växjö. Steve som är nära vän med Johner samt har varit radar par ihop kan bli en riktigt het duo i höst.

Det vi närmast väntar på är beskedet vem som kommer stå i båset vid sidan av Zabel, många rykten är igång men besked är lovat att komma på försommaren, så vilken dag som nu.

Nu har killarna lite semester och truppen är i stort sätt komplett. Det återstår två platser att fylla ut på forwardsidan nu när Ölvestad inte är aktuell. Tittar man på truppen så är det ett helt nytt Djurgården vi får se. Många individuellt skickliga spelare som jag hoppas ska få utrymme av Zabel att spela sin hockey. Ett Djurgården som kommer stå för snabbt spel med finess och sjukt svårläst för motståndarna. Ska bli riktigt roligt och se vad det nya Djurgården har att visa upp när säsongen drar igång i Augusti. Första passet på is för spelarna är den 29/8. Så nu laddar vi för säsongen 13/14,  se till och skaffa ett säsongskort och stötta vårt nya Djurgårdenhockey.

Aktuell spelartrupp Djurgårdenhockey


Målvakt:
39 Adam Reideborn
50 Johan Mattsson

Backar:
7   Nils Andersson     
8   Linus Arnesson     
41  Alexander Falk     
36  Philip Holm     
51  David Lidström     
3    Sam Lofquist 
33  Timmy Pettersson 

Forwards:
52  Mikael Ahlén     
17  Henrik Eriksson     
44  Mattias Guter     
21  Nicklas Heinerö     
18  Michael Holmqvist     
83  Dustin Johner     
28  Måns Krüger     
61  Markus Ljungh     
10  Matthias Sundberg     
66  Marcus Sörensen 
#  Steve Saviano

Trevlig Sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar