torsdag 29 december 2011

Boo hockey - Segeltorp Vit

Det började så bra, bra tempo bra spel och puckkontroll och mycket rättvist så tog vi ledningen i dagens första semifinal i A slutspelet. Men vad hände sen? Segeltorp tog över mer och mer samtidigt som vi tappade vårt spel. Vi började dra på oss utvisningar, Isak besökte utvisningsbåset flitligt idag. Som alltid tar det på krafterna att försvara sig och när vi inte kunnde utnytja ett 5 mot 3 läge i mitten av andra perioden då ställningen var 2-2 känndes matchen tappad. Boo orkade aldrig ta tag i matchen utan Segeltorp kunnde slå in 5-2 i tom kasse, Boo satte 5-3 på straff då det var 35 sekunder kvar men Segeltorp vann rättvist dom orkade spela hockey i två perioder. Vi får åka hem se till att Isak får sova ut och ladda om för morgondagens bronsmatch mot Linnköping som förlorade sin semi mot Spånga. Sov gott alla hockey killar och ge gärnet imorgon. Lägger in en liten filmsnut från gruppspelsmatchen idag mot just Linnköping.