söndag 25 september 2011

Gruppseger

Det har varit en bra dag För Boo Hockey Team 98. Andra matchen på lördagen mot Strägnäs flöt på bra och efter första perioden stog det 2-1 till Boo. I andra perioden var det Boo för hela slanten och Boo lyckades göra tre mål till och vann matchen med 5-1.

Sista matchen för dagen blev en ren gruppfinal mellan Boo hockey och Segeltorp. Vinnaren skulle vinna gruppen och spela första matchen på söndag kl 12.00. Båda lagen var klara för A slutspel, men att få sovmorgon stog högt i kurs. Boo var det bättre laget i första perioden och lyckades göra två mål och Segeltorp inget. Spelet var tufft men på rätt nivå, många fina kropps dueller vilket vi på läktaren uppskattade.
Våran Isak var het och ville lite för mycket vilket slutade i utvisningsbåset i två minuter för hooking. I andra perioden låg Segeltorp för att få till en reducering, men vår målvakt Piliph var grym i mål och blev rättvist matchens lirare. När det var 1,5 minut kvar av matchen tar Segeltorp ut målvakten och lyckas få in en reducerings puck till 2-1 men närmre än så kom inte Segeltorp och Boo hockey vinner gruppen. På Söndag väntar semifinal i A slutspelet. Men först idag bli det Mc dolnads och en härligt skönhets sömn.